Ортопедични прегледи без направление в „Токуда“

PRINT

Безплатни ортопедични прегледи за деца и възрастни организира болница „Токуда“. Те са на 6 и 7 юли (петък и събота) 2012 г. след предварително записване на тел: 02/403 4000. Консултациите ще се правят от лекарите на отделението по Ортопедия и травматология. Прегледите ще се провеждат в три кабинета с различна насоченост: Детска ортопедия, Остеоартроза и Хирургия на ръка.

По този начин пациенти от всички възрасти ще могат да се консултират безплатно със специалист от „Токуда“. Консултациите са предназначени за деца над 6-годишна възраст, активно спортуващи хора, претърпели травма пациенти и възрастни мъже и жени, при които рискът от трайно и необратимо увреждане на ставите е най-висок.

Целите на безвъзмездните прегледи са:

1. Профилактика на гръбначните изкривявания при децата в края на учебната година

2. Диагностика на уврежданията на тазобедрените и коленните стави при хора в напреднала възраст – коксартроза, гонартроза идр.

3. Диагностика на ортопедичните нарушения в областта на ръката

Няма да бъде необходимо представяне на направление от личен лекар. Пациентите, които вече имат установен ортопедичен проблем, е препоръчително да вземат със себе си цялата медицинска документация, свързана с проблема им.

От този месец отделението има 24-часова готовност за прием и неотложно лечение на всякакъв вид травма на опорто-двигателния апарат – счупвания, увреди и др. Приемът е през ортопедичните кабинети на Токуда, а през нощта и в неделя – през Неотложно звено. За връзка – тел: 02/403 4000.

СНИМКА: „ТОКУДА“

[Общо: 0    Средно: 0/5]
Ортопедични прегледи без направление в „Токуда“ беше последно модифицирана от: ноември 11th, 2015 Iliana Angelova

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *