Безплатни прегледи за косопад в София

PRINT

Дерматологична клиника „София“ организира безплатни прегледи за хора с косопад през първата седмица на месец Февруари 2013 г. Консултациите ще се провеждат само след предварително записване на телефон 02/ 472 13 56 и 0879 05 15 03, както и на място в клиниката.

„Чрез кампанията си искаме да обърнем внимание на хората върху този често срещан и недооценяван проблем, който обичайно е лечим. Това е състояние, което се приема за наследствено и въпреки че е естетично по характера си може да бъде значително подобрено при навременно лечение“, казва д-р Ани Цветанова от Дерматологична Клиника „София“.

Основна цел на организираните прегледи е адекватната диагностика и лечение на косопада, както в младежка, така и в по-късна възраст. Д-р Цветанова сподели, че през последните години все по-често среща проблема при млади хора, в активна възраст. Този процес зависи от както от стреса в ежедневието ни, начина на хранене и ритъма на живот на съвременния човек.

Желаещите да бъдат консултирани ще получат задълбочена консултация и изследвания от д-р Цветанова, която работи върху проблемите на косата през последните 10 години. Тя е един от малкото специалисти-дерматолози които са акцентирали професионалните си интереси в областта на трихологията.

 

[Общо: 0    Средно: 0/5]
Безплатни прегледи за косопад в София беше последно модифицирана от: август 7th, 2018 root

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *