Безплатни прегледи за акне в „Сити Клиник“

PRINT

Безплатни прегледи за хора с акне организират на 14 март (четвъртък) от 14,00 до 19,00 часа дерматолозите от ДКЦ „Сити Клиник“. Необходимо е предварително записване на телефон 0700 13 127, както и на място в клиниката. Краят на зимата и началото на пролетта е перфектното време за освежаване на кожата и отстраняване на проблема свързан с акнето.

„Затова именно сега е и нашата инициатива, от която младите хора могат да се възползват за качествено и трайно лечение на проблема си“, казва доц. Мeри Ганчева, д.м. – ръководител на сектор „Дераматология и венерология“ в ДКЦ „Сити Клиник“.

Тя допълва, че акнето е често срещано заболяване на кожата, което създава дискомфорт и може сериозно да влоши качеството на живот на пациента. Протичането при всеки пачиент също е различно и се определя от индивидуалната предразположеност, типа кожа, различната поносимост към медикаментите, начина на живот и редица други фактори. Това налага прецизна интерпретация и конкретен подход към всеки отделен пациент с акне за да не се превърне в хроничен процес и да се задълбочи проблема .

Прегледите са изцяло посветени на навременната диагностика на проблемната кожа както при младежко акне, така и при хронично упорито акне при възрастни. Записаните ще бъдат прегледани и ще бъде избрана най-подходящата за тях терапия.

СНИМКА:

[Общо: 0    Средно: 0/5]
Безплатни прегледи за акне в „Сити Клиник“ беше последно модифицирана от: април 14th, 2018 root

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *