Безплатни прегледи в болница „Доверие“ в 8 направления

PRINT

През месец март екипът на медицински център „Доверие“ отново обявява безплатни консултации за пациенти. Те са в няколко направления.
В рамките на кампанията ще бъдат извършвани консултации на пациентите – клинични скрининги, които включват разяснения и напътствия относно препоръчителни режими и необходими изследвания. На 21.03. специалисти по кардиология, неврология, ендокринология, ортопедия и травматология ще провеждат консултации, а на 28.03. своите врати отварят кабинети по акушерство и гинекология, урология, гастроентерология и хирургия.

„Организирането на кампанията е продиктувано от желанието ни буквално да „отворим врати“ за българските пациенти – да ги поканим да се запознаят с нашите лекари и начин на работа, да им помогнем да открият отговор на въпросите за здравословното им състояние, които ги вълнуват. Инициативата е част от стратегията за дългосрочно развитие и поддържане на добра медицинска практика в МБАЛ и МЦ „Доверие“,“ пояснява доц. д-р Николай Димитров, изпълнителен директор на медицинския комплекс.

За безплатна консултация е необходимо единствено предварително записване на номер 02 / 40 36 100.

[Общо: 0    Средно: 0/5]
Безплатни прегледи в болница „Доверие“ в 8 направления беше последно модифицирана от: ноември 11th, 2015 root

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *