четвъртък, 18 юли, 2024
- Реклама -
НачалоПрофилактикаБезплатни прегледи в болница "Доверие" в 8 направления

Безплатни прегледи в болница „Доверие“ в 8 направления

През месец март екипът на медицински център „Доверие“ отново обявява безплатни консултации за пациенти. Те са в няколко направления.
В рамките на кампанията ще бъдат извършвани консултации на пациентите – клинични скрининги, които включват разяснения и напътствия относно препоръчителни режими и необходими изследвания. На 21.03. специалисти по кардиология, неврология, ендокринология, ортопедия и травматология ще провеждат консултации, а на 28.03. своите врати отварят кабинети по акушерство и гинекология, урология, гастроентерология и хирургия.

„Организирането на кампанията е продиктувано от желанието ни буквално да „отворим врати“ за българските пациенти – да ги поканим да се запознаят с нашите лекари и начин на работа, да им помогнем да открият отговор на въпросите за здравословното им състояние, които ги вълнуват. Инициативата е част от стратегията за дългосрочно развитие и поддържане на добра медицинска практика в МБАЛ и МЦ „Доверие“,“ пояснява доц. д-р Николай Димитров, изпълнителен директор на медицинския комплекс.

За безплатна консултация е необходимо единствено предварително записване на номер 02 / 40 36 100.

Свързани публикации
- Реклама -

ПОПУЛЯРНИ

НОВИ

- Реклама -