Безплатно училище по йога за пациенти с астма

PRINT
медитация йога

Как йога помага на пациенти с астма – това ще бъде темата на безплатно училище за малки пациенти в Клиниката по детски болести на УМБАЛ „Александровска“. През май 2011 г. бе проведен първият модул от програмата. Тогава пациенти и техните родители бяха обучени за съвременното лечение на бронхиалната астма при децата.

Сега на 3 декември 2011 г. програмата продължава с разясняване на ефекта от йога терапията при лечението на астмата. Гост-лекторът д-р Антоанина Вичева е специалист по детски болести и детска пневмология и фтизиатрия. Специализирала е йога терапия в Индия и завършва курсове за йога учители в Асизи, Италия. Оттогава провежда обучения и прави индивидуални йога програми на пациенти в зависимост от заболяванията и техните възможности.

Целта на „Училището за астма“ е да провокира активността на пациентите в тяхното оздравяване, да участват сами в промотиране на здравето, в целевото прилагане и обмена на добрите лечебни практики. Обучението ще се проведе на 03.12.2011 г. от 10.00 ч. в аудитория „Проф. Стефан Ватев“ на Клиниката по детски болести към УМБАЛ „Александровска“. То е безплатно за участниците и не изисква предварително записване. 

[Общо: 0    Средно: 0/5]
Безплатно училище по йога за пациенти с астма беше последно модифицирана от: ноември 11th, 2015 root

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *