Безплатни прегледи за нарушения на съня и световъртеж в София

PRINT
апарат за сънна апнея нарушения на съня

Ако страдате от нарушения на съня или световъртеж, възползвайте се от безплатните прегледи на специалистите от Клиниката по неврология и медицина на съня в болница „Аджибадем Сити Клиник Токуда“. Безсънието и други разстройства на съня всъщност са много видове. За да се помогне адекватно на пациента, трябва да се установи какъв точно е неговият проблем.

Акцията с безплатните прегледи в Токуда е удължена до края на ноември 2017 г. От нея могат да се възползват пациенти с оплаквания като спиране на дишането по време на сън, хъркане и други проблеми със съня. Добре дошли са също и онези със световъртеж и нарушения на вестибуларния апарат.

Записванията се извършват всеки делничен ден между 11 и 14 часа на тел.: 02/403 4452. Направления не са необходими.

Нарушенията на съня се срещат все по-често в съвременния свят с напрегнато ежедневие и постоянен стрес. Едно от най-честите страдания е обструктивната сънна апнея, която представлява спиране на дишането по време на сън. Освен неприятното хъркане, тя може да доведе до сериозни последици като високо кръвно налягане, повишен риск от инсулт, инфаркт, захарен диабет и др.

Към нарушенията на съня спадат още много класифицирани от съвременната медицина заболявания, повечето от които могат да бъдат лекувани. Профилактиката и ранната диагностика е препоръчителна за избягване на последствията им и за повишаване качеството на живот.

[Общо: 5    Средно: 3/5]
Безплатни прегледи за нарушения на съня и световъртеж в София беше последно модифицирана от: април 3rd, 2018 Iliana Angelova

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

One thought on “Безплатни прегледи за нарушения на съня и световъртеж в София

  1. Анелия каза:

    Срещнах изключителен професионализъм в лицето на Д-р Нейков.Благодаря,че има такива прекрасни лекари.Препоръчвам го на всички мои приятели и познати.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *