четвъртък, 18 юли, 2024
- Реклама -
НачалоПрофилактикаБезплатни прегледи за нарушения на съня и световъртеж в София

Безплатни прегледи за нарушения на съня и световъртеж в София

Ако страдате от нарушения на съня или световъртеж, възползвайте се от безплатните прегледи на специалистите от Клиниката по неврология и медицина на съня в болница „Аджибадем Сити Клиник Токуда“. Безсънието и други разстройства на съня всъщност са много видове. За да се помогне адекватно на пациента, трябва да се установи какъв точно е неговият проблем.

Акцията с безплатните прегледи в Токуда е удължена до края на ноември 2017 г. От нея могат да се възползват пациенти с оплаквания като спиране на дишането по време на сън, хъркане и други проблеми със съня. Добре дошли са също и онези със световъртеж и нарушения на вестибуларния апарат.

Записванията се извършват всеки делничен ден между 11 и 14 часа на тел.: 02/403 4452. Направления не са необходими.

Нарушенията на съня се срещат все по-често в съвременния свят с напрегнато ежедневие и постоянен стрес. Едно от най-честите страдания е обструктивната сънна апнея, която представлява спиране на дишането по време на сън. Освен неприятното хъркане, тя може да доведе до сериозни последици като високо кръвно налягане, повишен риск от инсулт, инфаркт, захарен диабет и др.

Към нарушенията на съня спадат още много класифицирани от съвременната медицина заболявания, повечето от които могат да бъдат лекувани. Профилактиката и ранната диагностика е препоръчителна за избягване на последствията им и за повишаване качеството на живот.

Свързани публикации

1 коментар

  1. Срещнах изключителен професионализъм в лицето на Д-р Нейков.Благодаря,че има такива прекрасни лекари.Препоръчвам го на всички мои приятели и познати.

Коментарите са затворени

- Реклама -

ПОПУЛЯРНИ

НОВИ

- Реклама -