сряда, 17 юли, 2024
- Реклама -
НачалоПрофилактикаБезплатни прегледи за бременни в Бургас

Безплатни прегледи за бременни в Бургас

Безплатни прегледи за бременни стартират в в МБАЛ „Черноморска – Бургас“. Това обяви специалистът по акушерство и гинекология и началник на АГ отделението д-р Снежана Ризова пред сайта Burgas24.bg. Записванията за фетална морфология започват от днес, а кампанията стартира в началото на следващата седмица.

Прегледите ще се извършват в понеделник, сряда и петък от 16.00 до 18.00 часа на датите 15, 17 и 19 април. Те са насочени към бременните жени, които са в периода от 18 до 24 гестационна седмица. Д-р Снежана Ризова ще приема пациенти след предварително запазен час на регистратурата на болницата, на телефон – 056/ 707 606. При това изследване се оглеждат всички органи и системи на бебето.

В болницата в „Меден рудник“ продължават и безплатните прегледи на уши, нос и гърло за социално слаби граждани. Те ще се извършват от началника на УНГ отделението д-р Иво Парунов всеки понеделник от 10 до 11 часа до края на месец май. Също всеки първи работен ден от седмицата специалистът ще прави и прегледи на половин цена в рамките на час.

До края на месеца продължават и безплатните консултативни прегледи при началника на отделението по „Ортопедия и травматология“ в МБАЛ „Черноморска“ – д-р Иво Гугалов. Водещият ортопед – травматолог и специалист по протезиране и артроскопия е категоричен, че пациенти няма да бъдат връщани, независимо дали свободните часове са запълнени. 

Свързани публикации
- Реклама -

ПОПУЛЯРНИ

НОВИ

- Реклама -