сряда, 22 май, 2024
- Реклама -
НачалоПрофилактикаСпециалисти в Пловдив консултират безплатно цял месец

Специалисти в Пловдив консултират безплатно цял месец

Безплатни консултации организират болница „Медлайн“ и фондация „Качество на живот“ от понеделник – 15 април. По традиция те се провеждат в навечерието на големите християнски празници – Цветница и Великден. Имаме и още един повод – лечебното заведение навършва 8 години, каза изпълнителният директор д-р Невен Енчев.

Цял месец вратите на болницата ще бъдат отворени за консултации със специалисти в областта на хирургията, гастроентерологията , ендокринологията и ортопедията. „Действително интересът от страна на пациентите е

много голям. Затова желаещите трябва да се обадят предварително и да си запазят час, макар че няма да върнем никой, който потърси помощ при нас“, увери медицинският шеф.

И тъй като направленията за специалисти са много дефицитни, а за тях понякога се чака дълго пред кабинета на личния лекар, консултациите ще са безплатни, а за тях няма да се изисква талон от джипито. Така, че ако пациентите са отлагали срещата със специалист, сега е моментът да се прегледат, каза д-р Енчев. Само ако пациентът е необходимо да се хоспитализира, фамилният доктор трябва да му издаде направление за болнично лечение, но техният брой не е ограничен.

В хода на консултацията ще бъдат правени и високо специализирани изследвания, ако се налага – ехографии на коремни органи, на бъбреци и т.н. , поясниха от ръководството на болница „Медлайн“. Не малка част от прегледите завършват с операции на хернии, отстраняване на жлъчен мехур, хемороиди. Не са редки и случаите на бъбречно-каменна болест.

Надявам се повече хора да се възползват от безплатните консултации при нас, за да решат здравословните си проблеми навреме и професионално, каза по повод добрата традиция на болница „Медлайн“ и фондация „Качество на живот“ мениджърът.

За записване тел.032/656 600 от 7 до 15 часа.

Свързани публикации
- Реклама -

ПОПУЛЯРНИ

НОВИ

- Реклама -