5 прости тоалета с тениски за мъже

PRINT
тениски за мъже

Сред най-мултифункционалните, леки и стилни дрехи, които съществуват в гардероба на един мъж, гордо челно място заемат тениските. Наистина, какво не можем да постигнем с тях… Каквато визия желаем – имаме я, стига да изберем подходящата тениска. Затова днес ще ви предложим 5 прости тоалета с тениски за мъже за всякакви поводи.

Спортен тоалет с тениска

Ако сте спортисти или почитатели на спортната визия, тениските са ваш верен помощник. Те могат да осигурят страхотна визия по всякакви поводи, която да изрази спортната ви личност и да е олицетворение на любовта ви към активния начин на живот. Това лесно може да бъде постигнато, а най-лесно става чрез специализираните спортни тениски, най-вече тези от техническо трико. Комбинирайте такава със къси гащи за лятото и дори можете да потренирате в този тоалет. За есента и пролетта пък сложете функционална тениска и спортен панталон, заедно с маратонки, а отгоре можете да добавите късо яке или пък елек в спортен стил.

Небрежно-елегантен тоалет с тениска

За постигане на небрежно-елегантна визия изберете тениска с якичка. За предпочитане са тези в едноцветни дизайни, може и с леко лого, но не прекалено натруфени. Комбинирайте това с полу-официален панталон или елегантен спортен панталон. Добавете кожени спортни обувки или сандали през лятото. За есента и пролетта завършете с леко яке в любимия ви стил.

Тоалет с тениска за работното място

Можете да отидете с тениска и на работа, стига работното ви място да не изисква спазване на стриктен дрескод. Помнете, тук е изключително важно каква точно тениска ще изберете. Можете, например, да се доверите на тези в Bolf.bg. Избягвайте ярките, провокативни надписи и картинки, избягвайте и прекомерната натруфеност. Заложете на семплия изчистен стил, за предпочитане едноцветна тениска (или най-много два цвята) с леко лого или дискретен надпис. Добавете елегантни обувки, класически панталон и завършете с блейзър.

Парти стил с тениска

Ако пък искате да отидете на следващия неофициален купон с любимото си облекло – а именно, тениска, то това лесно може да бъде постигнато. Тук имате огромна ширина на избора. Можете да подходите класически, традиционно, но можете да бъдете и силно екстравагантни. Смели картинки, дръзки надписи, интригуващ дизайн – изберете каквото ви сърце поиска. Комбинирайте с полу-официален панталон (може и в ярък цвят) и добавете леко кожено яке. Обуйте любимите си обувки – щом партито е неофициално и без дрескод, нямате ограничения за обувките, така че ги подбирайте спрямо това какво обичате да носите най-много и кое най-много си подхожда с дадения тоалет.

С тениска на плажа

Последният тоалет, който ще ви представим, е „С тениска на плажа“. Тук сте изключително свободни. Ние обаче ви препоръчваме да изберете лека тениска в свеж цвят (избягвайте черното), комбинирана с плажни чехли или сандали и леки къси гащи в ярък цвят. За аксесоари можете да добавите лятна шапка и слънчеви очила в любимия ви стил. Така ще изградите чудесна лятна визия, която е превъзходно решение за дните на плажа или по крайбрежните алеи.

[Общо: 0    Средно: 0/5]
5 прости тоалета с тениски за мъже беше последно модифицирана от: януари 31st, 2022 Iliana Angelova

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *