събота, 15 юни, 2024
- Реклама -
НачалоЛюбопитно5 прости тоалета с тениски за мъже

5 прости тоалета с тениски за мъже

Сред най-мултифункционалните, леки и стилни дрехи, които съществуват в гардероба на един мъж, гордо челно място заемат тениските. Наистина, какво не можем да постигнем с тях… Каквато визия желаем – имаме я, стига да изберем подходящата тениска. Затова днес ще ви предложим 5 прости тоалета с тениски за мъже за всякакви поводи.

Спортен тоалет с тениска

Ако сте спортисти или почитатели на спортната визия, тениските са ваш верен помощник. Те могат да осигурят страхотна визия по всякакви поводи, която да изрази спортната ви личност и да е олицетворение на любовта ви към активния начин на живот. Това лесно може да бъде постигнато, а най-лесно става чрез специализираните спортни тениски, най-вече тези от техническо трико. Комбинирайте такава със къси гащи за лятото и дори можете да потренирате в този тоалет. За есента и пролетта пък сложете функционална тениска и спортен панталон, заедно с маратонки, а отгоре можете да добавите късо яке или пък елек в спортен стил.

Небрежно-елегантен тоалет с тениска

За постигане на небрежно-елегантна визия изберете тениска с якичка. За предпочитане са тези в едноцветни дизайни, може и с леко лого, но не прекалено натруфени. Комбинирайте това с полу-официален панталон или елегантен спортен панталон. Добавете кожени спортни обувки или сандали през лятото. За есента и пролетта завършете с леко яке в любимия ви стил.

Тоалет с тениска за работното място

Можете да отидете с тениска и на работа, стига работното ви място да не изисква спазване на стриктен дрескод. Помнете, тук е изключително важно каква точно тениска ще изберете. Можете, например, да се доверите на тези в Bolf.bg. Избягвайте ярките, провокативни надписи и картинки, избягвайте и прекомерната натруфеност. Заложете на семплия изчистен стил, за предпочитане едноцветна тениска (или най-много два цвята) с леко лого или дискретен надпис. Добавете елегантни обувки, класически панталон и завършете с блейзър.

Парти стил с тениска

Ако пък искате да отидете на следващия неофициален купон с любимото си облекло – а именно, тениска, то това лесно може да бъде постигнато. Тук имате огромна ширина на избора. Можете да подходите класически, традиционно, но можете да бъдете и силно екстравагантни. Смели картинки, дръзки надписи, интригуващ дизайн – изберете каквото ви сърце поиска. Комбинирайте с полу-официален панталон (може и в ярък цвят) и добавете леко кожено яке. Обуйте любимите си обувки – щом партито е неофициално и без дрескод, нямате ограничения за обувките, така че ги подбирайте спрямо това какво обичате да носите най-много и кое най-много си подхожда с дадения тоалет.

С тениска на плажа

Последният тоалет, който ще ви представим, е „С тениска на плажа“. Тук сте изключително свободни. Ние обаче ви препоръчваме да изберете лека тениска в свеж цвят (избягвайте черното), комбинирана с плажни чехли или сандали и леки къси гащи в ярък цвят. За аксесоари можете да добавите лятна шапка и слънчеви очила в любимия ви стил. Така ще изградите чудесна лятна визия, която е превъзходно решение за дните на плажа или по крайбрежните алеи.

Свързани публикации
- Реклама -

ПОПУЛЯРНИ

НОВИ

- Реклама -