четвъртък, 20 юни, 2024
- Реклама -
НачалоНовиниЛюбимите храни издават характера

Любимите храни издават характера

 

Японски учени правят характеристика на човека според неговите предпочитания в храненето. Експертите са разделили хората на няколко категории според любимото им меню.

Тези, които не могат без месо на масата нито ден, често се държат импулсивно. В живота им има резки полети и внезапни сривове. Те винаги се сдобиват с успех, макар непоследователността им често да ги отдалечава от целта. Непостоянни са като партньори и не понасят критика. Страдат от различни заболявания, особено от стомашно-чревни и съдови болести.
В другата група са тези, които предпочитат зеленчуците във всяко ястие. В тях бушува енергия, те постигат успехи в кариерата, на са много честолюбиви. Такива личности обожават ученето и самоусъвършенстването, а по правило усърдието и прилежанието обикновено не остават незабелязани. В битово отношение това са много мирни и уравновесени хора, които се стремят към хармония и партньорство и си пазят здравето. Експертите предупреждават, че хората от тази група, трябва да се пазят от прекомерна консумация на сол, защото тя води до мигрена и проблеми със стомаха.
Любителите на плодове са внимателни и чувствителни. Много често това са творчески личности. Не се стремят през глава към кариера. Те лесно се сприятеляват и заради практически пълното отсъствие на честолюбие такива потребители могат да изглеждат безгрижни. Мъжете от този тип по правило са сдържани в отношенията си с жените.
Четвъртият тип експертите наричат „рибените души“, които няма как да бъдат наречени открити хора. Тези хора са абсолютно спокойни и въздържани. Точно с тикава типажи си струва човек да сключи граждански брак, защото никога не подвеждат и са непоколебими. При това хората от тази група рядко изказват истинското си мнение за другите или за отношенията си с тях.
Към петия тип се отнасят тези, които обожават пикантните ястия. Те са много темпераментни, често страдат от егоизъм, а острият им характер не допуска възражения. Водени са от жажда са приключения. В любовта са чудовища в добрия смисъл на думата.
Шестият тип са хората, които обичат мазни храни. Те са игриви и пъргави, извънредно открити в общуването си с околните. Отстрани изглеждат единаци. Имат успешна кариера. Те са много обаятелни и рядко се намира някой, който да устои на чара им.

Свързани теми: Хранителните навици от детството влияят върху холестерола

В мозъка на всеки човек има естествена GPS навигация

Храните, които разболяват мъжа

Свързани публикации
- Реклама -

ПОПУЛЯРНИ

НОВИ

- Реклама -