Любимите храни издават характера

PRINT
alt

 

Японски учени правят характеристика на човека според неговите предпочитания в храненето. Експертите са разделили хората на няколко категории според любимото им меню.

Тези, които не могат без месо на масата нито ден, често се държат импулсивно. В живота им има резки полети и внезапни сривове. Те винаги се сдобиват с успех, макар непоследователността им често да ги отдалечава от целта. Непостоянни са като партньори и не понасят критика. Страдат от различни заболявания, особено от стомашно-чревни и съдови болести.
В другата група са тези, които предпочитат зеленчуците във всяко ястие. В тях бушува енергия, те постигат успехи в кариерата, на са много честолюбиви. Такива личности обожават ученето и самоусъвършенстването, а по правило усърдието и прилежанието обикновено не остават незабелязани. В битово отношение това са много мирни и уравновесени хора, които се стремят към хармония и партньорство и си пазят здравето. Експертите предупреждават, че хората от тази група, трябва да се пазят от прекомерна консумация на сол, защото тя води до мигрена и проблеми със стомаха.
Любителите на плодове са внимателни и чувствителни. Много често това са творчески личности. Не се стремят през глава към кариера. Те лесно се сприятеляват и заради практически пълното отсъствие на честолюбие такива потребители могат да изглеждат безгрижни. Мъжете от този тип по правило са сдържани в отношенията си с жените.
Четвъртият тип експертите наричат „рибените души“, които няма как да бъдат наречени открити хора. Тези хора са абсолютно спокойни и въздържани. Точно с тикава типажи си струва човек да сключи граждански брак, защото никога не подвеждат и са непоколебими. При това хората от тази група рядко изказват истинското си мнение за другите или за отношенията си с тях.
Към петия тип се отнасят тези, които обожават пикантните ястия. Те са много темпераментни, често страдат от егоизъм, а острият им характер не допуска възражения. Водени са от жажда са приключения. В любовта са чудовища в добрия смисъл на думата.
Шестият тип са хората, които обичат мазни храни. Те са игриви и пъргави, извънредно открити в общуването си с околните. Отстрани изглеждат единаци. Имат успешна кариера. Те са много обаятелни и рядко се намира някой, който да устои на чара им.

Свързани теми: Хранителните навици от детството влияят върху холестерола

В мозъка на всеки човек има естествена GPS навигация

Храните, които разболяват мъжа

[Общо: 0    Средно: 0/5]
Любимите храни издават характера беше последно модифицирана от: ноември 11th, 2015 root

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *