Безплатни прегледи за сърце, очи, кожа и щитовидна жлеза

PRINT
безплатни прегледи

Безплатни прегледи, изследвания и консултации ще бъдат проведени по време на Изложение „Мисия Здраве“ от 6 до 8 юни 2014 (този уикенд) пред Паметника на Съветската армия в София. Посетителите на изложението ще имат възможност да се възползват от над 15 вида прегледи, консултации и изследвания.

Част от тях ще бъдат проведени на място, по време на изложението, а за по-специфичните прегледи и изследвания, желаещите ще получат безплатни талони, от които ще могат да се възползват в медицинските заведения.

Безплатни кардиологични прегледи на място ще бъдат осигурени от две от най-авторитетните кардиологични болници в България – Национална кардиологична болница и Болница „Света Екатерина“. Техни специалисти ще преглеждат пациенти и в трите дни на изложението по предварително установен график. Тази година фокусът на скрининговата кампания е върху младите хора, които все по-често и на все по-млада възраст се оказва, че страдат от болести на сърцето.

Ще има и безплатни очни прегледи, осигурени от Националната пациентска организация, която е партньор на изложението, съвместно със Специализирана очна клиника „Вижън“. Желаещите ще могат да получат и ваучери за безплатни очни прегледи от Медицински център „Пентаграм“, специализиран в предоставянето на медицински грижи в областта на офталмологията, акушер-гинекологията и кардиологията. Жест към посетителите на изложението са предвидили и от Медицински комплекс „Д-р Щерев“, които ще осигурят за две дами, избрани с жребий по време на изложението, ваучер за безплатно раждане и за безплатно проследяване на бременността. От болницата ще предоставят и 100 ваучери със 70% намаление за Пакет „Скрининг-стандарт“ + изследване за HPV – цена 29.50 лв. вместо 99.00 лв. Пакетът включва гинекологичен преглед, цитонамазка и изследване за HPV (изследване за Човешки папилома вирус). Медицински комплекс „Д-р Щерев“, в партньорство с лаборатории CibaLab са в основата и на друго атрактивно предложение: Получаване на 100 ваучери с 66% намаление за ехография на щитовидна жлеза + изследване на хормони на щитовидната жлеза FT4 и TSH (цена 19.50 лв. вместо 57.90 лв.).

Ендокринологията ще бъде силно застъпена и от другите изложители. Безплатни консултации със специалист-ендокринолог ще бъдат осигурени и от Хроно ООД и от Вьорваг Фарма. Поне на три места на изложението посетилите ще могат да се изследват безплатно и за кръвна захар. Всички, които искат да се погрижат за кожата си, особено в началото на лятото, също са добре дошли на Изложение „Мисия Здраве“. Две от световните марки N1 в областта на грижата за кожата – Avene и Биодерма, ще посрещнат всички с компетентни съвети и осигуряване на специализирани консултации, както и с много промоции на слънчезащитни продукти.

Входът за Изложение „Мисия Здраве“ е свободен за всички желаещи, а работното време в петък и събота е от 10:00 до 20:00, а в неделя от 10:00 до 17:00 часа.

[Общо: 1    Средно: 2/5]
Безплатни прегледи за сърце, очи, кожа и щитовидна жлеза беше последно модифицирана от: април 12th, 2018 root

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *