вторник, 16 април, 2024
- Реклама -
НачалоПрофилактикаБезплатни прегледи за сърце, очи, кожа и щитовидна жлеза

Безплатни прегледи за сърце, очи, кожа и щитовидна жлеза

Безплатни прегледи, изследвания и консултации ще бъдат проведени по време на Изложение „Мисия Здраве“ от 6 до 8 юни 2014 (този уикенд) пред Паметника на Съветската армия в София. Посетителите на изложението ще имат възможност да се възползват от над 15 вида прегледи, консултации и изследвания.

Част от тях ще бъдат проведени на място, по време на изложението, а за по-специфичните прегледи и изследвания, желаещите ще получат безплатни талони, от които ще могат да се възползват в медицинските заведения.

Безплатни кардиологични прегледи на място ще бъдат осигурени от две от най-авторитетните кардиологични болници в България – Национална кардиологична болница и Болница „Света Екатерина“. Техни специалисти ще преглеждат пациенти и в трите дни на изложението по предварително установен график. Тази година фокусът на скрининговата кампания е върху младите хора, които все по-често и на все по-млада възраст се оказва, че страдат от болести на сърцето.

Ще има и безплатни очни прегледи, осигурени от Националната пациентска организация, която е партньор на изложението, съвместно със Специализирана очна клиника „Вижън“. Желаещите ще могат да получат и ваучери за безплатни очни прегледи от Медицински център „Пентаграм“, специализиран в предоставянето на медицински грижи в областта на офталмологията, акушер-гинекологията и кардиологията. Жест към посетителите на изложението са предвидили и от Медицински комплекс „Д-р Щерев“, които ще осигурят за две дами, избрани с жребий по време на изложението, ваучер за безплатно раждане и за безплатно проследяване на бременността. От болницата ще предоставят и 100 ваучери със 70% намаление за Пакет „Скрининг-стандарт“ + изследване за HPV – цена 29.50 лв. вместо 99.00 лв. Пакетът включва гинекологичен преглед, цитонамазка и изследване за HPV (изследване за Човешки папилома вирус). Медицински комплекс „Д-р Щерев“, в партньорство с лаборатории CibaLab са в основата и на друго атрактивно предложение: Получаване на 100 ваучери с 66% намаление за ехография на щитовидна жлеза + изследване на хормони на щитовидната жлеза FT4 и TSH (цена 19.50 лв. вместо 57.90 лв.).

Ендокринологията ще бъде силно застъпена и от другите изложители. Безплатни консултации със специалист-ендокринолог ще бъдат осигурени и от Хроно ООД и от Вьорваг Фарма. Поне на три места на изложението посетилите ще могат да се изследват безплатно и за кръвна захар. Всички, които искат да се погрижат за кожата си, особено в началото на лятото, също са добре дошли на Изложение „Мисия Здраве“. Две от световните марки N1 в областта на грижата за кожата – Avene и Биодерма, ще посрещнат всички с компетентни съвети и осигуряване на специализирани консултации, както и с много промоции на слънчезащитни продукти.

Входът за Изложение „Мисия Здраве“ е свободен за всички желаещи, а работното време в петък и събота е от 10:00 до 20:00, а в неделя от 10:00 до 17:00 часа.

Свързани публикации
- Реклама -

ПОПУЛЯРНИ

НОВИ

- Реклама -