Безплатни прегледи при уролог в Александровска

PRINT
безплатни прегледи

Безплатни консултативни и ехографски прегледи на пациенти с урологични проблеми (мъже и жени) ще се проведат от 9 до 16 октомври в Александровска болница, съобщават от лечебното заведение. Специалистите там ще преглеждат без направления от 9.30 до 12.30 ч. в посочените дни в приемния кабинет на Клиника по урология. Кабинетът се намира в приземния етаж на Първа хирургия (вход през бариерата на бул. „Пенчо Славейков“).
Телефон за информация и записване: 02/ 9230 204

В рамките на Националната кампания в подкрепа на донорството, организирана от Българския Съюз на Трансплантираните в партньорство с МЗ и ИАТ, в Александровска болница очаакват посещение от здравния министър Таня  Андреева. На 8 октомври от 12 ч. в зала „Янко Добрев“ на ІІ-ри Хирургичен блок тя ще връчи грамоти и почетни знаци на 31 лекари с различни специалности, за активно участие и принос в развитието на трансплантационната дейност в УМБАЛ „Александровска“.

Същият ден от 13 ч. на входа на Спешно отделение ще бъде открито „Дървото на живота“ (рисунка на стена) с имената на донорите, чиито органи са спасили човешки живот в Александровска болница.

[Общо: 0    Средно: 0/5]
Безплатни прегледи при уролог в Александровска беше последно модифицирана от: април 12th, 2018 Iliana Angelova

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *