Безплатни прегледи при кардиолог в „Токуда“

PRINT
д-р Валери Гелев

Безвъзмездни консултации за хора с кардиологични проблеми ще се провеждат всеки петък в „Токуда“ до края на август. Прегледите са посветени на контрола и профилактиката на сърдечно-съдовите заболявания и ще се извършват от водещите лекари със значителен опит в областта на инвазивната кардиология, ехография и ритмология от Клиниката по Кардиология в Токуда. Необходимо е предварително записване на тел.: 02/403 4646, 02/403 4912, 02/403 4000.

Високите температури през летния сезон са предпоставка за зачестяване на оплакванията, свързани със сърцето и кръвното налягане. „Препоръчва се предпазване от прегряване, от продължително излагане на слънце в обедните часове и от тежки физически усилия при високи температури“ – предупреждава д-р Валери Гелев, началник на Клиниката по кардиология в японската болница (на снимката).
Профилактичните прегледи имат съществена роля за наврeменното диагностициране на рискови пациенти с установено високо кръвно налягане, наднормерно тегло, диабет, исхемична болест на сърцето, както и за последващото следене на състоянието им с повишено внимание.

В световен мащаб ръстът на сърдечно-съдовите заболявания започва да се овладява, благодарение на усъвършенстването на инвазивната кардиология, честото посещаване на профилактични прегледи и дългосрочното проследяване на състоянието на пациенти с установен кардиологичен проблем. „Това искаме да постигнем и у нас – устойчиво намаляване броя на сърдечно-съдовите заболявания и на случаите с фатален изход, дължащи се на тях.“ – казва д-р Гелев. „В това отношение важна роля има новооткритата ангиографска лаборатория в „Токуда“, където процедури и операции извършват както наши, така и чуждестранни инвазивни кардиолози от най-високо ниво“ – допълва той.

Кардиологични оплаквания или съмнения, както и всички, които желаят да проверят състоянието си. Пациентите с поставена диагноза е необходимо да носят цялата си налична медицинска документация. Безплатните консултации са част от дългосрочна кампания на „Токуда“ за превенция на сърдечно-съдови заболявания за рискови групи пациенти.

СНИМКА: ТОКУДА

 

[Общо: 0    Средно: 0/5]
Безплатни прегледи при кардиолог в „Токуда“ беше последно модифицирана от: април 2nd, 2018 Iliana Angelova

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *