Безплатни хирургични прегледи в Пловдив

PRINT
безплатни прегледи

Кампания с безплатни хирургични прегледи организират медиците от верига болници „Медлайн-Централ Хоспитал“ в Пловдив, съобщават от лечебното заведение в социалната мрежа за здраве CredoWeb. Акцията е по повод Димитровден, който православната църква почита на 26 октомври. Консултациите започват на 24 октомври 2016 г., понеделник, и ще продължат един месец.

Инициативата се провежда с подкрепата на Ортодоксалния орден на Хоспиталиерите на Свети Йоан в Медицински център-1 в Пловдив. Тя е в духа на традициите на елитните лечебни заведения – да правят безвъзмездни профилактични консултации в навечерието на големите християнски празници. Така българските лекари от частния сектор засвидетелстват желанието си да бъдат в помощ на хората.

Есента е най-подходящият момент за преглед при коремен хирург, тъй като през този сезон се сменя хранителният режим и много хора се оплакват от дискомфорт. Всички, които имат болки в корема, тежест, парене в стомаха, киселини след нахранване, е добре да потърсят консултация със специалист.

Пациентите могат да поискат съвет от лекарите, ако имат оплаквания от херния и жлъчка, страдат от кожни туморни образувания или се нуждаят от консултация със специалист след хирургична интервенция.

Прегледите ще правят хирурзите д-р Костадин Белев и д-р Иван Начев. От пациентите не се изисква да представят направления от личните лекари за посещенията при специалистите. Те обаче трябва предварително да си запазят час на регистратурата, на тел: 032/644-222.

[Общо: 1    Средно: 5/5]
Безплатни хирургични прегледи в Пловдив беше последно модифицирана от: март 30th, 2018 Iliana Angelova

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *