Реклама
Начало Профилактика Безплатни хирургични прегледи в Пловдив

Безплатни хирургични прегледи в Пловдив

0
безплатни прегледи
Реклама

Кампания с безплатни хирургични прегледи организират медиците от верига болници „Медлайн-Централ Хоспитал“ в Пловдив, съобщават от лечебното заведение в социалната мрежа за здраве CredoWeb. Акцията е по повод Димитровден, който православната църква почита на 26 октомври. Консултациите започват на 24 октомври 2016 г., понеделник, и ще продължат един месец.

Инициативата се провежда с подкрепата на Ортодоксалния орден на Хоспиталиерите на Свети Йоан в Медицински център-1 в Пловдив. Тя е в духа на традициите на елитните лечебни заведения – да правят безвъзмездни профилактични консултации в навечерието на големите християнски празници. Така българските лекари от частния сектор засвидетелстват желанието си да бъдат в помощ на хората.

Есента е най-подходящият момент за преглед при коремен хирург, тъй като през този сезон се сменя хранителният режим и много хора се оплакват от дискомфорт. Всички, които имат болки в корема, тежест, парене в стомаха, киселини след нахранване, е добре да потърсят консултация със специалист.

Реклама

Пациентите могат да поискат съвет от лекарите, ако имат оплаквания от херния и жлъчка, страдат от кожни туморни образувания или се нуждаят от консултация със специалист след хирургична интервенция.

Прегледите ще правят хирурзите д-р Костадин Белев и д-р Иван Начев. От пациентите не се изисква да представят направления от личните лекари за посещенията при специалистите. Те обаче трябва предварително да си запазят час на регистратурата, на тел: 032/644-222.

Реклама

Exit mobile version