понеделник, 4 декември, 2023
- Реклама -
НачалоЗаболявания и лечениеПирогов стартира кампания "Второ мнение при увреждане след травма"

Пирогов стартира кампания „Второ мнение при увреждане след травма“

900 от 20 000 души, преминали през „Пирогов“ през юли, са били неосигурени. Тва съобщиха от спешния институт. 3340 са били оставени за лечение в университетската болница. Само за последното денонощие 680 души са преминали през спешните кабинети, като 166 са приети за болнично лечение. 32 от преминалите са били без здравни осигуровки.
В първия ден от месец август в „Пирогов“ стартира кампанията „Второ мнение при посттравматични увреждания след травма“. Кампанията е свързана с наблюденията на специалистите, че се увеличават случаите на посттравматични усложнения след травма. Затова през целия месец трима водещи ортопеди ще провеждат профилактични прегледи. Това са проф. Асен Балтов, проф. Диян Енчев и доц. Михаил Рашков, както и техните екипи от университетската болница.
По време на Кампанията „Второ мнение за посттравматични усложнения след травма” за прегледите и консултациите към специалистите могат да се обръщат хора, чиито проблеми не отшумяват, въпреки проведено оперативно или неоперативно лечение.
За целта е необходимо пациентите да се запишат предварително на тел. 02/9154 457, всеки делничен ден от 9 до 12 часа.
Кампанията „Второ менение за посттравматични усложнения след травма” стартира на 1 август и продължава до края на месеца. Прегледите и консултациите ще се провеждат всеки вторник, сряда и четвъртък между 10 и 15 часа в Рапортната зала на травматологичния комплекс, която се намира на втория етаж на централната срада на университетската болница „Пирогов” (над Спешното отделение). Желателно е пациентите да носят талон за травматолог, издаден от личния лекар или талон за рентгенови и лабораторни изследвания, които ще се назначат, ако е необходимо.
Свързани публикации
- Реклама -

ПОПУЛЯРНИ

НОВИ

- Реклама -