четвъртък, 25 април, 2024
- Реклама -
НачалоНовиниПроф. Кинов от ИСУЛ отвори нов ортопедичен център

Проф. Кинов от ИСУЛ отвори нов ортопедичен център

Ортопедичен център „Кинов“ бе открит наскоро в София. Той се намира на бул. Дондуков 135 в столицата. Центърът носи името на неговия създател – проф. Пламен Кинов, който ръководи Клиниката по ортопедия и травматология в ИСУЛ.

център проф. Пламен КиновВ него ще се предлагат не само ортопедични консултации, но и прегледи при други специалисти, физиотерапия, амбулаторни процедури и медицински услуги.

В центъра можете да се запишете за преглед при проф. Кинов, доц. Елена Кинова, специалист по кардиология и вътрешни болести, д-р Димо Балдаранов – невролог, д-р Даниела Карафизиева – физиотерапия, д-р Силвия Паскалева – физиотерапия,  и д-р Каменова – ендокринолог.

На място работи и кинезитерапевт, който извършва физиотерапевтични процедури с нова модерна апаратура.

Кога и защо се налага подмяна на става с изкуствена? Има ли риск?

център проф. Пламен КиновПроф. Кинов е търсен специалист по ендопротезиране – поставяне на изкуствени стави, но и за други ортопедични интервенции. В работата си винаги се стреми да въвежда нови методи в името на по-щадящото лечение за пациента.

Той има идея в центъра да предлагат и консултации, обучения за пациенти, които да им помогнат сами да попречат на заболяването да се задълбочи.

За контакти може да използвате тел. 0876 555 338 или имейл info@ortho-centre.com. Центърът е подал документи за сключване на договор с НЗОК, като това се очаква да стане в началото на 2019 г.

Свързани публикации
- Реклама -

ПОПУЛЯРНИ

НОВИ

- Реклама -