четвъртък, 25 април, 2024
- Реклама -
НачалоНовиниЛичният лекар д-р Кирил Свиленов записва пациенти в УМБАЛ Лозенец, София

Личният лекар д-р Кирил Свиленов записва пациенти в УМБАЛ Лозенец, София

Личният лекар е първа точка на контакт с нашата здравна система за пациентите, той е доверено лице, който може да ни посъветва в различни ситуации. Прави профилактика, организира имунизации, издава направления и помага да стигнем до точния специалист или болница, когато това е необходимо. Затова е важно да изберем лекар, отзивчив към проблемите на хората, които са толкова много и разнообразни. 

Как личният лекар помага на пациентите си?

“Внимателното и задълбочено отношение към здравето на моите пациенти е приоритет в работата ми. Годишният профилактичен преглед е моментът, когато може да изясним рискови фактори за хронични заболявания при възрастните. При младежите също има специфични проблеми, свързани с растежа и съзряването, на които трябва да се обърне внимание навреме”, споделя д-р Кирил Свиленов от позицията на своя 23-годишен опит като общопрактикуващ лекар.

Ако търсите нов личен лекар или сега се местите в София и трябва да изберете такъв по тази причина, може да се свържете с практиката на д-р Свиленов на телефон +359895660650 от 9 до 17 часа всеки делничен ден.

В практиката си той работи с деца над 13 години и с възрастни пациенти. Преглежда също и чужденци, тъй като говори английски, немски и руски език. От януари 2024 г. разкрива нова практика в УМБАЛ Лозенец (София, кв. Лозенец, ул. „Козяк“ № 1, известна още като Правителствена болница). Записването на пациенти стартира от 1 декември 2023 г., но може да заявите интерес веднага – по телефон или Viber на същия номер.  

Първата практика на д-р Свиленов се намира в 29-о ДКЦ в София, кв. Мотописта, ул. Георги Измирлиев №8 ет. 1, кабинет 115. Работните часове там са: НЕЧЕТНИ ДАТИ: 8:00 – 12:30; ЧЕТНИ ДАТИ: 14:00 – 18:30. Всеки записан пациент на д-р Свиленов ще може да го посещава и в двете практики по желание.

Ако не можете да се обадите или предпочитате Viber, може да изпратите своето име и кратко съобщение на същия номер. Д-р Свиленов ще се свърже с Вас след това, за да уточните записването като пациент в неговата практика.

Защо да изберете д-р Свиленов като личен лекар?

  • Дълъг опит като общопрактикуващ лекар – над 23 г.;
  • Отзивчив към нуждите на пациентите си;
  • Ред пред кабинета с приемен час, записан през платформата SUPERDOC;
  • Работи с квантова диагностика (биоскенер, биорезонанс) – 15 години опит.

Допълнителни квалификации:

  • Завършен курс по Образна диагностика в УМБАЛ „Царица Йоана“ (ехограф и доплер);
  • Завършен курс по Клинична Хомеопатия към Европейска школа по Клинична хомеопатия;
  • Лицензиран лекар в САЩ и Великобритания;
  • Председател на БХМА (Българска Христянска медицинска асоциация);
  • Завършен курс по Тропически заразни и паразитни болести в London School of Theology.
Свързани публикации
- Реклама -

ПОПУЛЯРНИ

НОВИ

- Реклама -