четвъртък, 18 юли, 2024
- Реклама -
НачалоЛюбопитно78-годишен се излекува от рак на дебелото черво с диета

78-годишен се излекува от рак на дебелото черво с диета

78-годишен пенсионер от Великобритания победи рака на дебелото черво с помощта на специална диета. Последно лекарите заявили на Алан Тейлър, че неговият тумор не се поддава на лечение. През септември 2011 г. била открита малка бучка в корема му, която се оказала злокачествено образувание на колона. Оперирали го, а после го подложили и на курс химиотерапия. През април тази година обаче лекарите установили, че ракът е образувал метастази и в тънките черва.

Кои изследвания откриват рака на дебелото черво

Онколозите му обяснили, че ако оперират тези метастази, те ще се появят на друго място. Вече било безсмислено да се прилага дори химиотерапия, казали още те. Невероятно, но ето че след около 4 месеца след последната среща с лекарите пенсионерът сам успял да се изчисти от туморните клетки просто като сменил радикално менюто си.

Тейлър напълно заменил червеното месо и млечните продукти с 10 порции пресни плодове и зеленчуци дневно, разделени на няколко приема. В менюто си той включил още стрит на прах ечемик – 1 чаена лъжичка, разтворена в гореща вода, къри, кайсиеви ядки и хранителна добавка със селен.

Пенсионерът намерил този режим на хранене в интернет. Написах „рак на дебелото черво лечение“ и открих съвети за хранене, пояснява Тейлър. Той се консултирал и с продавачите в местния магазин за здравословни храни. Казах си, че въпреки думите на лекарите, трябва да запазя позитивната си нагласа и реших, че сам трябва да намеря как да се излекувам, допълва пенсионерът.

Източник „Дейли мейл“

ВНИМАНИЕ! НЕ ПРЕКЪСВАЙТЕ НАЗНАЧЕНА ОТ ЛЕКАР ТЕРАПИЯ, ЗА ДА СЕ САМОЛЕКУВАТЕ.

Свързани публикации
- Реклама -

ПОПУЛЯРНИ

НОВИ

- Реклама -