Проф. Кинов от ИСУЛ отвори нов ортопедичен център

PRINT
център проф. Пламен Кинов

Ортопедичен център „Кинов“ бе открит наскоро в София. Той се намира на бул. Дондуков 135 в столицата. Центърът носи името на неговия създател – проф. Пламен Кинов, който ръководи Клиниката по ортопедия и травматология в ИСУЛ.

център проф. Пламен КиновВ него ще се предлагат не само ортопедични консултации, но и прегледи при други специалисти, физиотерапия, амбулаторни процедури и медицински услуги.

В центъра можете да се запишете за преглед при проф. Кинов, доц. Елена Кинова, специалист по кардиология и вътрешни болести, д-р Димо Балдаранов – невролог, д-р Даниела Карафизиева – физиотерапия, д-р Силвия Паскалева – физиотерапия,  и д-р Каменова – ендокринолог.

На място работи и кинезитерапевт, който извършва физиотерапевтични процедури с нова модерна апаратура.

Кога и защо се налага подмяна на става с изкуствена? Има ли риск?

център проф. Пламен КиновПроф. Кинов е търсен специалист по ендопротезиране – поставяне на изкуствени стави, но и за други ортопедични интервенции. В работата си винаги се стреми да въвежда нови методи в името на по-щадящото лечение за пациента.

Той има идея в центъра да предлагат и консултации, обучения за пациенти, които да им помогнат сами да попречат на заболяването да се задълбочи.

За контакти може да използвате тел. 0876 555 338 или имейл info@ortho-centre.com. Центърът е подал документи за сключване на договор с НЗОК, като това се очаква да стане в началото на 2019 г.

[Общо: 11    Средно: 2.8/5]
Проф. Кинов от ИСУЛ отвори нов ортопедичен център беше последно модифицирана от: януари 2nd, 2019 Iliana Angelova

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *