неделя, 26 март, 2023
- Реклама -
НачалоИзследванияПирогов прави PCR тестове за COVID-19 с отстъпки на семейства

Пирогов прави PCR тестове за COVID-19 с отстъпки на семейства

УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов” започва да прави PCR тестове за COVID-19 на пътуващи в чужбина от понеделник, 19 юли 2020 г. Болницата ще издава сертификат на английски език, каквито са изискванията на гръцките и други гранични власти.

Изследването ще се провежда сутрин от 8.00 ч. до 10.00 ч. Резултатите ще се получават между 12.00 ч. и 13.00 ч. на следващия ден от централна регистратура на университетската болница „Пирогов”, включително и на английски език. Взетите проби се изследват в сертифицирана лаборатория за Real Тиме PCR.

За да се направи изследването е необходимо хората да посетят болницата в упоменатия часови диапазон от 8 до 10 часа, като носят двустранно ксерокопие на личната карта. Когато пациентът е дете, е необходимо да се преснима и неговият червен паспорт.

Какъв е рискът от заразяване с COVID-19 на плажа?

Намаление на цената при повече хора

Изследването не изисква ограничение в консумирането на храна и вода. Цената на един тест зависи от това дали човек го прави самостоятелно или в група със своето семейство. Цената на индивидуален тест е 100 лв., за двама – 200 лв., семейният пакет за 3 човека е 270 лв, а за 4 човека е 350 лв.

Свързани публикации
- Реклама -

ПОПУЛЯРНИ

НОВИ

- Реклама -