Безплатни консултации за онкоболни в „Токуда“

PRINT

Безплатни прегледи на пациенти с онкологични заболявания ще извършват лекари от осем специалности в МБАЛ „Токуда Болница София“ от началото на следващата седмица. Консултациите са посветени на Световния ден на борбата с рака – 04 февруари и ще продължат до 12 февруари 2015. Записването ще се извършва на тел: 02/403 4000.

Специалистите по урология, хематология, хирургия на гърда, коремна хирургия, неврохирургия, гръдна хирургия, медицинска онкология и дерматология ще извършват безплатни прегледи на пациенти със съмнения или с доказани злокачествени заболявания в МБАЛ „Токуда Болница София“. Те ще бъдат с фокус върху превенцията и ранната диагностика на:

  • рака на простатата,
  • онкохематологични заболявания (левкемия и др.),
  • рака на млечната жлеза,
  • рак на черния дроб, панкреаса
  • рак на дебелото черво,
  • тумори в мозъка и гръбначния стълб,
  • рак на белия дроб,
  • рак на кожата – малигнен меланом и базоцелуларен карцином.

На Световния ден за борба с рака на пациентите ще бъдат раздавани гривни с мотото на инициативата „Не сте сами!“, а лекарите ще носят символа на съпричастност към онкоболните – лилава лентичка. Кампанията има за цел да насърчи хората, които имат опасения поради наследственост, други рискови фактори или съмнения за симптоми, да търсят навреме специализирана помощ.

Пациентите с установени заболявания е необходимо да подготвят цялата си медицинска документация. Ще бъдат извършвани и консултации по документи, които ще се организират от координатор на Многопрофилния онкологичен център.

Желаещите да посетят консултациите трябва да се запишат предварително на телефон: 02/403 4000, като за прегледите няма да са необходими направления.

[Общо: 1    Средно: 2/5]
Безплатни консултации за онкоболни в „Токуда“ беше последно модифицирана от: февруари 2nd, 2019 root

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *