четвъртък, 18 юли, 2024
- Реклама -
НачалоПрофилактикаБезплатни прегледи за камъни в бъбреците в Бургас

Безплатни прегледи за камъни в бъбреците в Бургас

Кампания за профилактика и лечение на камъни в бъбреците организират съвместно УМБАЛ Бургас и МЦ „Св. Николай Чудотворец“. Всеки вторник и четвъртък до края на годината в МЦ „Св. Николай Чудотворец“ ще бъдат преглеждани  и консултирани хора, които имат такава диагноза. Заради твърдата вода Бургас е регион, в който страдащите от бъбречно-каменна болест са повече, отколкото в други градове на страната. Поради тази причина профилактиката и навременното лечение са много необходими.

Безплатните прегледи са предназначени за хора, които вече имат доказана бъбречно-каменна болест. Необходимо е да се носи ехографско изследване или рентгенова снимка. Всеки участник в кампанията ще получи консултация за най-съвременните и щадящи начини за лечение.

Прегледите ще се провеждат от д-р Николай Миринчев и д-р Георги Георгиев от Отделението по урология на УМБАЛ Бургас. Дните са вторник и четвъртък от 12 до 14 ч., със задължително предварително записване на регистратурата на МЦ „Св. Николай Чудотворец“ – тел. 056 81 64 54. 0879 54 50 34, от до 8 до 12 ч. Консултациите започват от вторник, 15 ноември. МЦ „Св. Николай Чудотворец“ се намира в сградата на УМБАЛ Бургас, вход откъм Спешния център.

Свързани публикации
- Реклама -

ПОПУЛЯРНИ

НОВИ

- Реклама -