вторник, 16 юли, 2024
- Реклама -
НачалоПрофилактикаБезплатни прегледи за деца в "Пирогов" на 4 юни

Безплатни прегледи за деца в „Пирогов“ на 4 юни

Национална програма „Детско здраве – Пирогов“ се завръща след 2 г. прекъсване с кампания от безплатни прегледи на 4 юни 2022 г. Те ще се извършват от висококвалифицирани специалисти от УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“ и Софийска лекарска колегия на БЛС.

Рестартирането на инициативата, чиято основна цел е да предостави бърз и лесен достъп на деца до медицински специалисти с висока експертиза,  започва от град София като прегледите ще бъдат извършвани в МЦ Пирогов в събота, 4 юни 2022 г. от  8:30 до 14:30 ч., след предварително записване на час на тел. 02/9154 403 всеки работен ден от 8:00 ч. до 14:00 ч.

Актуалните безплатни прегледи може да проследявате тук.

По традиция, вече девет години, в Национална програма „Детско здраве – Пирогов“ взимат участие лекари от следните специалности: детска урология, УНГ болести, очни болести, детска хирургия, детска ортопедия и травматология, детска кардиология, детска неврохирургия. Специалист в областта на образната диагностика оказва съдействие за прецизната диагностика и планиране на лечението на малките пациенти.

В резултат на екипната работа от началото на програмата до момента, хиляди деца получиха безплатни консултации, при необходимост – лечение и съответно проследяване.

Източник: „Пирогов“

Свързани публикации
- Реклама -

ПОПУЛЯРНИ

НОВИ

- Реклама -