сряда, 22 май, 2024
- Реклама -
НачалоПрофилактикаБезплатни прегледи в Токуда за Деня на детето

Безплатни прегледи в Токуда за Деня на детето

Клиниката по педиатрия в Токуда Болница София организира безплатни консултации по случай 1 юни – Деня на детето. Специалисти от различни педиатрични специалности ще преглеждат безвъзмездно малчуганите, които имат оплаквания или ако родителите желаят да доведат децата си профилактично. Направления не са необходими, нужно е предварително записване на тел. 02/403 4948. Родителите на деца с установени проблеми е желателно да носят медицинската документация, с която разполагат. Областите, в които ще се провеждат прегледите са: детска пулмология, детска ревматология, детска гастроентерология, детска алергология, детска ендокринология, обща педиатрия.

В допълнение безплатни прегледи за деца ще има и в кабинетите по Дентална медицина на Токуда. Записването за тях се осъществява на тел. 02/403 4933.

Клиниката по педиатрия в Токуда Болница София работи денонощно като приема деца от цялата страна. Основните предимства на клиниката са наличието на специалисти от почти всички подспециалности, спешна помощ, денонощна образна диагностика и клинична лаборатория, с които разполага като част от болницата. В Многопрофилния детски център Токуда се извършват прегледи на специалисти от 18 различни педиатрични подспециалности. Клиниката и детския център ще работят с нормално работно време и през летните месеци, като детското здраве остава приоритетна за болницата област.

Свързани публикации
- Реклама -

ПОПУЛЯРНИ

НОВИ

- Реклама -