събота, 24 февруари, 2024
- Реклама -
НачалоПрофилактикаБезплатни очни прегледи в нов специализиран кабинет в Бургас

Безплатни очни прегледи в нов специализиран кабинет в Бургас

Безплатни прегледи за за очни заболявания обявяват от ДКЦ Бургасмед на 14-ти, 15-ти, 16-ти, 21-ви, 22-ри  и 23-и август. Те ще се провеждат от 9 до 13 часа с предварително записване на тел. 056 999 980;0892 222 800;0700 89 088. Няма да е необходимо направление от личен лекар.

Повод за акцията с безплатни прегледи е разкриването на нов Кабинет за лечение на офталмологични заболявания. Той вече започна работа в сградата на Диагностично-консултативния център на болница Бургасмед. Така жителите на най-големия бургаски комплекс „Меден рудник“ вече имат достъп до специалисти по очно здраве. Близкият кабинет им спестява пътуване на километри до други медицински центрове в града.

Кабинетът по очни болести е оборудван с модерна техника и ще работи с направления по НЗОК. Специалистите в него ще преглеждат всеки вторник, сряда и четвъртък от 9 до 13 ч.

Лекарите, които ще приемат там пациенти, са тесни специалисти в сферата на възпалителните очни заболявания, болестите на роговицата, катаракта, глаукомата, диабетните промени и др. Кабинетът в ДКЦ „Бургасмед“ работи в партньорство с доказани имена на специалисти от медицински център „Оксиком“.

Свързани публикации
- Реклама -

ПОПУЛЯРНИ

НОВИ

- Реклама -