сряда, 8 февруари, 2023
- Реклама -
НачалоНовиниЛекции за кърменето в Първа АГ в София

Лекции за кърменето в Първа АГ в София

Първа АГ болница „Света София“ обяви  май за месец на кърменето. Кампанията е съвместно партньорство между болницата и Нестле България. Всеки четвъртък на следващите четири седмици от 15 часа в Първа АГ болница „Света София“ (жк. Красна поляна, ул. „Михалаки Ташев“ 2, ет. 4) ще има лекции, представени от изтъкнати български специалисти в областта на неонатолгията.

Бъдещи и настоящи майки могат да получат безценни съвети по следните теми:

„Кърмене и хранене на недоносените бебета“, доц. д-р Ралица Георгиева – Национален консултант по неонатология (09.05.2013г. от 15:00 часа)

„Хранене и превенция на затлъстяването в детска възраст“ – д-р Велимир Симов, завеждащ Отделение за недоносени деца към Първа МБАЛ гр. София (16.05.2013г. от 15:00 часа)

„Хранене и превенция от алергии“– д-р Красимира Иванова, завеждащ Неонатологично Отделение в ПСАГБАЛ „Св.София“ (23.05.2013г. от 15:00 часа)

„Пробиотици и пребиотици“ – Ипократис Пападимитракос, диетолог. Има възможност и за индивидуална консултация по време на лекцията (30.05.2013г. от 15:00 часа)

Входът е свободен, като всяка жена, присъствала на лекциите, ще има възможност да се прегледа безплатно в Мамологичния център на Първа АГ болница „Света София“. Прегледите ще бъдат извършвани след предварително записване.

СНИМКА: ТК

 

Не изпускайте новите публикации

Свързани публикации
- Реклама -

ПОПУЛЯРНИ

НОВИ

- Реклама -