четвъртък, 9 май, 2024
- Реклама -
НачалоНовиниД-р Моллов е представителят на болница Медипол в България

Д-р Моллов е представителят на болница Медипол в България

Една от най-големите вериги болници в Турция – Медипол, отвори свой офис в София. Това ще улесни достъпа на български пациенти до лечебното заведение. Лично посланикът на Турция у нас г-жа Айлин Секизкьок (на снимката горе е до д-р Юлиан Моллов) уважи с присъствието си тържеството за откриване на новия офис. Представители на Медипол заявиха готовност да разширяват присъствието си в България, като планират и отваряне на собствена болница в бъдеще.

Д-р Юлиан Моллов (на снимката долу) е официалният представител на Медипол в България. От години той помага на български пациенти, които търсят допълнителна медицинска помощ в южната ни съседка, да намерят своя лекар без да се лутат и на най-добрата цена.

д-р Юлиан Моллов, представител на Медипол в България
Д-р Юлиан Моллов, представител на Медипол в България

Всеки пациент има своята история, специфично заболяване и нужди, сподели д-р Моллов. Той е анестезиолог като специалист, познава добре и българската, и турската здравна система. Работил е като реаниматор в Турция, а сега е уважаван консултант и в няколко английски болници в Обединеното кралство, а именно в Лондон, Нотингам, Лийдс и Уелс.

Може да зададете въпрос в групата на д-р Моллов за лечение в Турция тук >>>

Това, което отличава работата на д-р Моллов, е че той взема присърце проблемите на пациентите, които го търсят за помощ. Ангажира се да проучи, какви са различните възможности за лечение в Турция, да ги свърже с най-добрите лекари и да им издейства най-изгодните условия.

Д-р Моллов оказва помага за уреждане на лечение при различни заболявания

Помага на пациентите от самото начало. Съдейства им за превод на документацията, оказва им подкрепа по всички възможни начини. Често го търсят онкоболни, на които тук не предлагат повече никакви начини на лечение, но и пациенти, които се нуждаят от специални операции. Съдейства и на хора, за които трансплантацията на орган е единствената възможност за лечение. В Турция има възможност да се организира кръстосана трансплантация – две семейства могат да си дарят взаимно орган, стига да са медицински съвместими.

Повече информация може да получите от самия д-р Моллов на тел. +359 89 596 2610.

Той оказва съдействие за намиране на лекар и болница в Турция при:

  • Трансплантация на бъбрек, черен дроб или панкреас;
  • Онкологични заболявания;
  • Лечение с Гама- и Кибер-нож;
  • Очни заболявания;
  • Бариатрична хирургия;
  • Естетична медицина.

Автор Ина Димитрова

Свързани публикации
- Реклама -

ПОПУЛЯРНИ

НОВИ

- Реклама -