сряда, 28 февруари, 2024
- Реклама -
НачалоЛюбопитноОбявиха бирата за афродизиак!

Обявиха бирата за афродизиак!

Учени официално реабилитираха бирата, като заявиха, че тя е мощен стимулант на сексуалната активност, пише „Дейли Мейл“. Доскоро пивото се спрягаше главно като виновник за „биреното коремче“. Според много експерти алкохолът влиза в списъка на умерените афродизиаци. Бирата обаче е особено полезна в това отношение.

Фитоестрогените, съдържащи се в бирата, могат да отложат момента на еякулация. Тъмната бира подобрява настроението. Пивото обаче е и полезно. В нея има повече желязо, отколкото в светлината. Желязото стимулира образуването на червени кръвни клетки и подобрява общото кръвообращение. И двата фактори са от критично значение за доброто мъжко здраве и качеството на ерекцията. В бирата има и още полезни вещества

Освен това бирата повишава издръжливостта в леглото! Проучванията показват, че за мъжете, които пият една халба бира на ден, вероятността да имат проблеми със сърцето е по-малка с 31%. В комбинация тренировки силният пол може съществено да укрепи сърдечно-съдовата си система, която е отговорна за издръжливостта.

„Дейли Мейл“ посочва като пример бирата „Гинес“, която е с ниско съдържание на калории и алкохол. Затова пък в нея има много витамини и минерали. Отличава се с високите нива на витамин B и пробиотични вещества. Подобен вид пиво укрепва здравето като цяло и оказва положителен ефект върху храносмилателната система. Доброто състояние на стомашно-чревния тракт също е важно за качеството на секса.

Източник: DailyMail

Свързани публикации
- Реклама -

ПОПУЛЯРНИ

НОВИ

- Реклама -