понеделник, 6 февруари, 2023
- Реклама -
НачалоЛюбопитноКакво трябва да съдържа комплектът градински мебели?

Какво трябва да съдържа комплектът градински мебели?

Що се отнася до мебелите, градинският комплект е практично решение, което Ви позволява бързо да подредите градината, терасата или по-голям балкон с една покупка. Но какво трябва да съдържа такъв комплект и как да се уверим, че той ще бъде избран също и от гледна точка на практичността?

Пълен градински комплект с диван за голяма площ

Когато става въпрос за пълен градински комплект, той обикновено включва диван, шезлонг, нисък пуф и маса. Разбира се, размерите на такъв комплект може да варират и върху това влияе преди всичко дивана, който, както се оказва, не е задължително да бъде само един. Често се срещат един голям и два по-малки дивана или евентуално голям ъгъл, който изглежда наистина много естетически. Допълнение на комплекта често е фотьойл, особено при модерните градински мебели.

Градински комплект с маса

Потребителите, които вместо дивани предпочитат столове, също така могат да изберат такова решение. Столовете обикновено са придружени от по-висока маса, често сгъваема, което позволява удобно хранене по време на различни видове събития. Броят на столовете в такъв комплект обикновено е от 6 до 8 броя, въпреки че е възможно да се закупят и по-големи комплекти. Можете също така да купите по-малка маса от същия комплект и да я поставите например близо до барбекюто.

Мини комплект за тераса

Малко по-малки комплекти ще бъдат подходящи и за балкони в жилищни блокове. Разбира се, в този случай мястото, което може да бъде отделено, е особено важно. Ето защо, преди да направите покупката, трябва да определите точно какви трябва да бъдат оптималните размери на такива мебели, така че да можете да се движите свободно по балкона, също и когато на него има няколко души.

Както виждате, наистина има много решения, когато става въпрос за комплекти градински мебели. Така че изборът зависи преди всичко от мястото, което трябва да бъде обзаведете, както и от това колко място е необходимо за приемане на приятели и семейство и прекарване на свободното време заедно.

Дървените мебели никога не излизат от мода. Широката гама от естествени нюанси и оригиналната текстура правят дървените градински мебели едно от най-популярните решения. Лесно ще откриете комплект в идеалния цвят, а ако е необходимо, можете лесно да го промените с помощта на цветен импрегнатор – има и препарати в необичайни нюанси, благодарение на които можете например да организирате цветен кът за игра за децата си.

Предимството на дървените градински мебели е тяхната универсална естетика, която хармонизира с естествената среда. Ако се грижите правилно за него, той ще ви служи няколко години. Когато избирате дървесина, не забравяйте за редовната поддръжка – най-добре е да извършвате импрегниране всяка година преди сезона. Това ще гарантира, че комплектът няма да бъде повреден от негативни атмосферни и биологични фактори.

Не изпускайте новите публикации

Свързани публикации
- Реклама -

ПОПУЛЯРНИ

НОВИ

- Реклама -