Наш хирург с 25 г. опит в Германия се върна на работа в Сити клиник

PRINT

Известният специалист д-р Валентин Диков ще ръководи Клиниката по кардиохирургия, гръдна хирургия и съдова хирургия в Сити Клиник, а в екипа му ще работят и други водещи специалисти. Д-р Цанко Гълъбов е началник на Отделението по кардиохирургия, а д-р Стефан Стефанов – на Отделението по съдова хирургия.

„Винаги съм знаел, че рано или късно ще се върна да работя в България и сега, след поканата към мен и заявеното доверие, се присъединявам към Сити Клиник“, каза д-р Валентин Диков. Той изрази увереност, че със своя опит в авангардното лечение на сърдечно-съдовите заболявания, ще допринесе за европейското качество в обслужването на пациентите. Според д-р Диков най-важният критерий в работата му е сигурността на пациентите. Висококвалифицираният екип, модерната апаратура и мултидисциплинарният подход са ключът към преодоляването на сърдечно-съдовите заболявания. „Смятам, че тук заедно с моите колеги ще предоставяме медицински услуги от много високо ниво, съпоставимо с болниците от Западна Европа“ допълва д-р Диков.

Д-р Валентин Диков има три придобити специалности в Германия – кардиохирургия, гръдна хирургия и съдова хирургия. Опитът му е над 25 години във водещи немски болници в областта на сърдечно-съдовата и гръдната хирургия. Член е на Немското дружество по гръдна и сърдечно-съдова хирургия и на Европейския борд на гръдните и сърдечно-съдови хирурзи с ранг „Fellow“.

В Сити Клиник се покрива целият обем кардиохирургична и съдова помощ за възрастни и рутинно се прилагат иновативни техники като тази на „биещо сърце“ и изключително щадящата за пациента сърдечна хирургия през минимален разрез. Лекуват се и всички спешни сърдечно-съдови състояния, като миокарден инфаркт, дисекация на коремната и гръдната аорта, емболии, артериални тромбози и други.

СНИМКА: СИТИ КЛИНИК

[Общо: 3    Средно: 4.3/5]
Наш хирург с 25 г. опит в Германия се върна на работа в Сити клиник беше последно модифицирана от: юли 18th, 2018 root

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *