Безплатни прегледи на изложението Булмедика Булдентал 2018

PRINT
Булмедика Булдентал

Национална пациентска организация отново е партньор на международното изложение за медицина Булмедика/Булдентал, което ще се проведе в периода 16-18 май 2018 г. в Интер Експо Център, София, бул. „Цариградско шосе“ 147.

Щандът на Националната пациентска организация ще бъде разположен в Изложбена зала № 1, щанд С12:

16 май – 10.30- 17.30 Скринингова акция за хепатит С

17 май – 10.00- 16.00 Скринингова акция за измерване на кръвна захар, холестерол и кръвно налягане

18 май – 10:00- 14:00 Информационна и скринингова акция за заболявания на щитовидната жлеза на сдружение „ВИОМ“ и Национална пациентска организация.

Можете да се регистрирате за безплатен достъп, а също и да получите повече информация за събитията на неговата интернет страница: http://bulmedica.bg.

За пореден път Булмедика/Булдентал ще бъде платформа за проследяване на тенденциите, за среща на професионалистите и пространство на фирмите за представяне на най-новите продукти в сектора. Тази година над 200 фирми директни изложители от България и чужбина ще представят повече от 870 бранда от 50 държави. Чуждестранни изложители от Великобритания, Канада, Германия, Португалия, Сингапур, Китай, Индия, Тайван, Пакистан, Румъния, Италия, Швейцария, Франция, Гърция, Холандия, Турция, Словения, Латвия, Унгария изпълват залите на Интер Експо Център с последно поколение продукти и системи за модернизиране на индустрията. Специалистите ще се запознаят с най-новите тенденции и над 250 иновации от медицинската и дентална практика, съобщиха организаторите от Интер Експо Център. Благодарение на богатата програма с демонстрации, семинари, практически курсове новостите стават достъпни и приложими в България.

Томбола с пет ваучера по 2000 лв. за специалистите

Всички нови продукти и технологии на Булмедика/Булдентал са за подобряване на медицинската практика и са в името на пациента. „Продължаваме традицията на ежегодните си награди“, информират организаторите. За шести път ще бъдат раздадени традиционните пет ваучера, всеки от които е на стойност 2000 лв. След попълването на специалната анкета, всеки специалист, посетил изложението, може да попадне сред печелившите. Победителите ще могат да използват ваучерите за покупка на техника и консумативи от изложители на Булмедика/Булдентал 2018. 

[Общо: 3    Средно: 5/5]
Безплатни прегледи на изложението Булмедика Булдентал 2018 беше последно модифицирана от: май 11th, 2018 Iliana Angelova

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *