четвъртък, 16 май, 2024
- Реклама -
НачалоПрофилактикаБезплатни прегледи за сърце в "Пирогов"

Безплатни прегледи за сърце в „Пирогов“

На 22 март 2014 г. (събота) „Пирогов“ ще проведе Кампания „Пролетни кардиологични дни в Пирогов“. В рамките й екипите на началника на Отделение по кардиология д-р Константин Стоянов и на началника на Отделение по инвазивна кардиология д-р Иван Мартинов ще преглеждат безплатно пациенти със сърдечни проблеми.

Прегледите започват в 9 часа и ще продължат до 14 часа в Деня на първата пролет, в сградата на Медицински център „Пирогов“.Всеки, който желае да се възползва от висококвалифицираните прегледи, трябва да се запише предварително на телефон 02/9154 574, всеки делничен ден от 14 до 16 часа.

Пациентите, чието състояние налага, ще бъдат прегледани и с нова модерна апаратура- ехокардиограф и стрес пътека. Те откриват сърдечни проблеми, които не се констатират при стандартно ЕКГ. При показания, екипът на д-р Иван Мартинов може да извърши и инвазивна оценка на състоянието. Смяната на сезоните поставя сърцето на изпитание, напомня д-р Иван Мартинов. Ето защо водещите кардиолози на спешната болница ще преглеждат безплатно пациентите.

Свързани публикации
- Реклама -

ПОПУЛЯРНИ

НОВИ

- Реклама -