вторник, 4 октомври, 2022
- Реклама -
НачалоПрофилактикаБезплатни прегледи за акне във ВМА София

Безплатни прегледи за акне във ВМА София

Дерматолозите от Военномедицинска академия в София обявиха безплатни прегледи за пациенти, които страдат от акне. Така те ще се включи в националната образователна кампания „Заедно сме в борбата срещу акнето”. Често пъпките, които се възпаляват и правят кожата груба, се появяват за първи път в пуберитета, когато мастните жлези се активират. Понякога проблемът отшумява заедно с периода на съзряване и хормонални проблеми. При някои хора обаче акнето остава и в зряла възраст.

Специалисти от Клиниката по дерматология за поредна година ще извършват безплатни профилактични прегледи, а целта им е заедно с партньорите от BIODERMA да се насърчи и популяризира културата на посещение при дерматолог, като важна стъпка в борбата срещу проблема.

Прегледите ще се проведат в периода 9-13 октомври 2017 г., от 10:00 до 12:00 часа, в кабинет 227 в поликлиниката на ВМА.

За целта е необходимо предварително записване на тел. 02/ 92 26 181 и 02/ 92 25 002, от 09:00 до 18:00 часа.

Консултациите ще се извършват от началника на Клиниката по дерматология д-р Весел Кантарджиев и колегите му – д-р Айлин Шеф и д-р Весела Кръстева.

Свързани публикации

1 коментар

  1. За поредна година дерматолози на здравното заведение ще извършват безплатни консултации на пациенти с проблемна кожа и акне. Целта на кампанията е да се повиши информираността и културата на хората, да се насърчи значимостта от посещенията при дерматолози и специалисти като първа стъпка в борбата срещу акнето.

Коментарите са затворени

- Реклама -

ПОПУЛЯРНИ

НОВИ

- Реклама -