петък, 12 юли, 2024
- Реклама -
НачалоПрофилактикаБезплатни прегледи при ортопед

Безплатни прегледи при ортопед

Зимната обстановка през последните седмици – студ и поледица, доведоха до повече травми. Най-честите наранявания през този сезон са именно счупвания в областта на малките стави – китка, рамо, глезен, както и на тазобедрената става. Затова Медицински комплекс „Доверие“ ще проведе безплатни прегледи за ортопедични и травматологични заболявания. Те ще се състоят тази събота (30.01. 2016) от 08:30 до 12:30 часа. Безплатните прегледи и консултации ще се извършат от специалистите на медицинския център като единственото условие за тях е предварително записване на час – на номер 02/40 36 100. Обаждания се приемат всеки работен ден от 07:30 до 20:00, като записването на часове е до запълване на графика. Инициативата не включва допълнителни изследвания.

Безплатните прегледи са част от ежемесечната кампания „Дни на отворените врати“ на МЦ „Доверие“. „По време на консултацията всеки пациент ще има възможност да сподели своите оплаквания и да получи компетентно мнение от специалист. Ще бъдат предоставени насоки и относно необходими допълнителни изследвания или физиотерапевтично лечение при нужда“, пояснява д-р Евелин Хайвазов.

Наскоро д-р Евелин Хайвазов – специалист с изключително богат опит, отново се присъедини към екипа на „Доверие“ в отделението по ортопедия и травматология. Д-р Хайвазов има редица следдипломни квалификации у нас и в чужбина (САЩ, Италия, Германия, Франция, Испания, Унгария, Словения). Член е на Българския лекарски съюз, БОТА – Българска ортопедична и травматологична асоциация, в Секцията по гръбначна хирургия, Секцията по артроскопия, ISAKOS – International Sosiety of Arthroscopy, Knee SurgeryVoyages.

В отделението по ортопедия и травматология на МБАЛ „Доверие“, обновено в началото на този месец, се осъществява специализирана болнична помощ в областта на общата ортопедия, травматология и ендопротезиране на големите стави. Сред проблемите, които се срещат и лекуват най-често от ортопеди-травматолози са счупване или изкълчване, остеоартроза, остеопороза, коксартроза и остеомиелит. Основна цел на специалистите е предоставянето на висококачествена стационарна и консултативна и планова ортопедо-травматологична помощ. Прилагат се съвременни методи за диагностика, предоперативна подготовка, ортопедо-травматологично лечение, реанимация, рехабилитация и профилактика на ортопедичните заболявания.

Свързани публикации
- Реклама -

ПОПУЛЯРНИ

НОВИ

- Реклама -