сряда, 17 юли, 2024
- Реклама -
НачалоПрофилактикаБезплатни прегледи при ортопед в Пловдив

Безплатни прегледи при ортопед в Пловдив

Ако сте в Пловдив и имате ортопедичен проблем, можете да се възползвате от акцията на МБАЛ „Медлайн“. Специалистите по ортопедия и травматология там обявиха безплатни прегледи. Кампанията ще се проведе от 2 октомври до 15 ноември 2017 г. Лекарите ще приемат в Медицински център-1 в Пловдив, информира началникът на отделението д-р Янаки Янакиев.

От пациентите няма да се изисква направления от личните лекари, но е необходимо да си запазят предварително час на телефоните на регистратурата: 032/644-222 и 0878/112-088.

Прегледите са подходящи за всички, които имат болки в опорно-двигателния апарат, в големите стави, както и мускулни схващания. През есента оплакванията на пациентите се засилват, а това е и най-подходящият период за оперативно лечение поради намаления риск от инфекции и усложнения след интервенцията.

Ако пациентите имат стари заболявания и поставени диагнози, да носят медицинската документация, свързана с тях, казаха ортопедите.

Родители, които имат съмнения, че децата им страдат от гръбначни изкривявания, също е добре да се възползват от консултациите.

В отделението по ортопедия и травматология на МБАЛ „Медлайн“ се осъществява специализирана болнична помощ в областта на общата ортопедия, травматология, ендопротезиране на големите стави и лечение на деца с церебрална парализа. Сред проблемите, които се срещат и лекуват най-често от ортопедите са счупване или изкълчване, остеоартроза, остеопороза, коксартроза, остеомиелит.

Основна цел на специалистите е предоставянето на висококачествена стационарна, консултативна и планова ортопедо-травматологична помощ. Прилагат се съвременни методи за диагностика, предоперативна подготовка, ортопедо-травматологично лечение, реанимация, рехабилитация и профилактика на ортопедичните заболявания.

 

Свързани публикации
- Реклама -

ПОПУЛЯРНИ

НОВИ

- Реклама -