вторник, 16 юли, 2024
- Реклама -
НачалоПрофилактикаБезплатен преглед при зъболекар в София

Безплатен преглед при зъболекар в София

Навременните посещения при стоматолога могат да Ви спестят много пари. Затова от стоматологична клиника „Елирка Дент“ в жк „Люлин 7″ , София, ви канят на безплатни профилактични прегледи през юни. Дори да нямате осезаеми проблеми в момента, добре е да заложите на профилактиката. Тя може да ви спести време и болка от неочаквани усложнения. Цената на лечението на пулпит или усложненията е доста по-висока от тази за лечение на кариес.

Профилактичните прегледи се извършват от д-р Калин Василев и екипа му, който има 20-годишен професионален опит. Д-р Василев има и квалификация за ортодонтско лечение на деца и възрастни. Записването за безплатните прегледи става на тел. 0889 221489.

Свързани публикации

1 коментар

  1. Грижата за здравето на детските зъби изисква редовни профилактични прегледи още от ранна възраст. Професионалният опит в работата с най-малките и предотвратяването на сериозните проблеми с млечните зъби, както и на болката предпазват децата от бъдещ страх от посещение при зъболекар. Дори и големите проблеми със зъбите започват от нещо едва забележимо и напълно безболезнено. Колко от нас отлагат „дребните” проблеми със здравето си, докато не ги заболи? Редовното посещение при зъболекар може да ни спести много главоболия, време и пари. Не игнорирайте дребния проблем и не чакайте да ви заболи!

Коментарите са затворени

- Реклама -

ПОПУЛЯРНИ

НОВИ

- Реклама -