Реклама
Начало Новини В „Токуда“ откриха втора за София детска хирургия

В „Токуда“ откриха втора за София детска хирургия

0
Реклама

Болница „Токуда“ разкри детска хирургия, съобщиха оттам. Екипът от специалисти, които се грижат за децата с хирургични проблеми, е допълнен от д-р Диана Стоянова (на снимката). Тя е лекар с 15 годишен опит в клиниката по детска хирургия към „Пирогов“. Малките пациенти ще бъдат консултирани и лекувани по НЗОК при най-често срещаните хирургични заболявания при децата – коремни болки, ингвинална и пъпна херния, остър апендицит, дермоидални кисти в опашната област, гнойни процеси на кожата и подкожната тъкан, враснали нокти, рани и др.

Така японската болницата се превръща във второто лечебно заведение в София след „Пирогов“, в което има детска хирургия. „Плановите и спешните операции на деца от 1 до 18 г. ще се извършват в условията на голяма многопрофилна болница, с отлично оборудвана база, предоставяща както възможности за необходимите изследвания и консултации с различни специалисти, така и комфорт за децата и техните родители. Не на последно място трябва да се отбележи и изключителното внимание и грижа към пациентите на един усмихнат и приветлив медицински персонал“, казва д-р Диана Стоянова от сектора по Детска хирургия в Токуда.

Реклама

Консултациите по здравна каса /НЗОК/ ще се провеждат планово всеки понеделник и четвъртък от 14.30 до 17.00 часа. Детската хирургия ще функционира като сектор към Първа Хирургична Клиника под ръководството на един от водещите хирурзи в България доц.д-р Кирил Драганов. 

СНИМКА: „ТОКУДА“

Реклама

Exit mobile version