четвъртък, 30 май, 2024
- Реклама -
НачалоЛюбопитноСпечелете още днес награда, като отговорите на въпрос №3 от нашата игра

Спечелете още днес награда, като отговорите на въпрос №3 от нашата игра

Играта „С грижа за здравето“ навлиза в третата си седмица. Селд като ви питахме, коя е новата безплатна ваксина за бебета от 2017 г. и кои грешки в начина на живот водят до високо кръвно, сега въпрос №3 е: Посочете поне две неща, които помагат да свалим повишената кръвна захар. В отговорите може да се съдържа и ограничаване на неща, които влияят за покачването на кръвната захар.

Както и преди, подсказваме идеи за верните отговори. Те са тук:

21 съвета за добър контрол на кръвната захар

Повишената кръвна захар още не е диабет. Ако такива епизоди се случват често обаче, рискът от захарна болест значително нараства. Понякога този проблем се комбинира и със склонност към повишаване на кръвното или други сърдечно-съдови симптоми, което усложнява ситуацията. Затова е важно още при първия предупредителен сигнал да се обърне внимание на храненето и начина на живот.

Припомняме правилата на играта: Може да отговорите под поста ни в страницата на „БоленЗдрав“ във фейсбук или като коментар под публикацията, в която задаваме въпроса. Повече за правилата – тук. Успех!

Свързани публикации

3 коментара

  1. Основно хранителна диета – ограничаване на кафе, кисело мляко и изделя от тесто. Препоръчително е да се консумират ядки, черен шоколад, червено вино. А от народната медицина – жен шен, канела и евкалипт…

Коментарите са затворени

- Реклама -

ПОПУЛЯРНИ

НОВИ

- Реклама -