вторник, 21 май, 2024
- Реклама -
НачалоЛюбопитноНаправиха карта за размера на бюстовете в света

Направиха карта за размера на бюстовете в света

Жените в Русия и Скандинавия са сред най-надарените в бюста, разкрива карта на дамските прелести, изготвена от сайта „Таргетмап“. В тези райони на света нежният пол се кипри с чашки на сутиена, по-големи от D-размер. Най-скромни са балконите на жените в Африка и Китай, става ясно от същото проучване. Средностатистическата жена там носи чашки А или В. 

Българките също не се представят зле – на картата те са отбелязани с D-размер, подобно на германките, австрийките, унгарки, хърватки и босненки. Нашенките са с едни гърди напред пред гъркини, румънки и сръбкини, които са отбелязани с по-скромния С-размер. 

Размерът на сутиена се определя от две неща – обиколката на гръдния кош и обиколката на гърдите. Първата цифра се изписва в размера като число – 70, 85 или 90. Размерът на чашките се определя от разликата между по-голямата и по-малката обиколка. Тя се обозначава с буква от латинската азбука – А, В, С или D. При разлика 12-14 см чашката е А, при 14-16 см – В, а при 16-18 см – С. Сайтът „Таргетмап“ се прочу първо със световната си карта за дължината на пенисите. Сега дойде ред да бъдат измерени прелестите и на нежната половина от човечеството. 

Картата с размера на бюстовете по страни вижте тук.

СНИМКА: SXC

Свързани публикации
- Реклама -

ПОПУЛЯРНИ

НОВИ

- Реклама -