събота, 3 декември, 2022
- Реклама -
НачалоЛюбопитноИзписаха сестрата на премиера от санаториума

Изписаха сестрата на премиера от санаториума

Сестрата на премиера Бойко Борисов д-р Красимира Иванова вече е изписана от санаториума в Банкя и се е прибрала вкъщи, съобщиха от ВМА. Според лекарите възстановяването й върви добре,  а д-р Иванова ще може да се върне към нормалния си живот след около месец и половина-два.

На 2 февруари д-р Иванова, която е гинеколог, бе оперирана от доброкачествен тумор на мозъка – менингиом. Тя отишла на лекар с оплакване от силно главоболие, високо кръвно и лека пареза и със съмнения за инсулт. Изследванията изясниха, че става дума за тумор с големина на яйце, който е нараствал в продължение на няколко години. Тогава тя бе оперирана незабавно. Възстановяването тръгна добре.

В деня след операцията тя вече бе контактна. Рехабилитацията също протече добре и специалистите дават прогнози за максимално възстановяване. След лечението във ВМА терапията продължи в санаториума на Банкя. Там приложили  11 водолечебни процедури, лечебна физкултура и масажи. Рехабилитацията ще продължи в домашни условия. Тя ходи на контролни прегледи, следи се редовно кръвното и възстановяването на мускулатурата, обясниха специалистите.

Не изпускайте новите публикации

Свързани публикации
- Реклама -

ПОПУЛЯРНИ

НОВИ

- Реклама -