вторник, 23 юли, 2024
- Реклама -
НачалоЛюбопитноИзбавиха китаец от тумор като топка на лицето

Избавиха китаец от тумор като топка на лицето

Огромен тумор като футболна топка бе изрязан от лицето на китаец в Пекин. Цели четири години 37-годишният днес Чен Джиянгуо разнасял огромното образувание на лицето си, което му пречело дори да се храни нормално. Когато в болницата го претеглили след операцията, везната показала 2,5 килограма. 

Туморът се появил по лицето на Чен през 1995 година и оттогава насам непрекъснато нараствал. Китаецът бил боклукчия и излизал от дома си, за да работи, само по тъмно. Освен това, човекът изобщо не виждал с лявото си око и много зле с дясното си. Заради особенния си външен вид нямало как да надене очила. Той приемал храна много трудно през сплеснатата си от тумора уста.

Наказан да страда неистово от външният си вид, горкият китаец нямал никакви социални контакти и живел като някое чудовище в прикритие, пише агенция „Блиц“. По правило огромните тумори са доброкачествени и не застрашават живота на пациента. Най-големият в света тумор на лицето си – 10 килограмов, носеше 31-годишна китайка, от която оперативно отстранили общо 23 кг туморна маса. Жената не могла дори да ходи, заради десетте килограма, дърпащи лицето й към земята.

Боклукчията нямал на други места по тялото си тумори, но ако не го бил оперирали, щял да сподели съдбата на сънародничката си и отгледа реколта» от още много нови килограми плът по лицето си.  Дясното око на мъжа обаче е сериозно застрашено от ослепяване.

СНИМКА: ТК

Свързани публикации
- Реклама -

ПОПУЛЯРНИ

НОВИ

- Реклама -