вторник, 21 март, 2023
- Реклама -
НачалоЛюбопитноПърви грижи за новородено - демонстрация в Пловдив

Първи грижи за новородено – демонстрация в Пловдив

Екипът на Центъра за обществена подкрепа „За деца и родители“ в Пловдив към фондация „За нашите Деца“ и УМБАЛ-Пловдив имат удоволствието да поканят майки и татковци на безплатна среща, където ще се проведе демонстрация „Първи грижи за новороденото“.

Тя ще се проведе на 1 март 2019 г., в петък, от 17 ч. в заседателната зала, която се намира на първия етаж на болницата (Пловдив, бул. България 234).

Началникът на отделението по неонатология д-р Диана Аргирова ще покаже как се къпе бебето и какви грижи се полагат за кожата на новороденото. Известният неонатолог и педиатър ще запознае аудиторията с правилата за хранене.

Да даваме ли биберон на бебето или не? За и против

Ще научите още интересни и важни подробности, защото организаторите познават трудностите, с които родителите се сблъскват и искат да им бъдат полезни. В края на срещата ще се проведе дискусия, на която ще бъдат обсъдени въпросите около традиционните и новите практики за отглеждане на новородени.

За да помогнат на майките и татковците от фондация „За Нашите Деца“ са подготвили и подарък за присъстващите – Книжка за майката и бебето.

Необходимо е предварително записване за участие на: тел. 032/ 943 444 или 0885 /764 838. Лице за контакт е Стела Александрова, социален работник към Център за обществена подкрепа „За деца и родители“ – Пловдив.

Свързани публикации
- Реклама -

ПОПУЛЯРНИ

НОВИ

- Реклама -