вторник, 27 февруари, 2024
- Реклама -
НачалоЛюбопитноБаща на 6 деца разбра, че е жена

Баща на 6 деца разбра, че е жена

Американец от Денвър узна случайно, че е хермафродит, след като постъпи в болница за рутинна процедура. „Чаках в спешното отделение заради болки от камъни в бъбреците. Направиха ми изследване с ултразвук и сестрата донесе резултата. Това тук показва, че сте жена, съобщи ми тя шокиращата новина“, разказва Стив Крецелиус пред телевизия „Фокс 31″.

Мъжът точно бил прехвърлил 50 г., от които четвърт век живял в щастлив брак с жена, от която има 6 деца. Изкарвал си хляба като моден фотограф, който снима знаменитости. Стив притежавал мъжки външни полови белези, но имал и вътрешни органи на жена, които излезли наяве едва след изследването за бъбречни камъни. Едва след това откритие мъжът събира смелостта да си признае, че отдавна е усещал и женската си същност, но я потискал от страх да не загуби семейството си. Помня, че като малък тайно носех дрехите и обувките на мама, споделя той пред в. „Денвър пост“.

Съпругата му Дебора го насърчила да разкаже у дома за находката в лекарския кабинет. Подкрепен от семейството си, фотографът събрал смелост да се превъплъти в новата си същност като жена на име Стиви. Сега е на хормонална терапия. „Отначало имаше много въпроси. Не знаех как ще реагира жена ми на новината. Слава бог, тя разбра. Остана да разкажем всичко на децата. Това беше най-тежкото изпитание“, разказва хермафродитът пред местните медии.

Засега двамата с Дебора още спят в едно легло. Съпругата го научила да си слага грим и му купила симпатична перука. На снимката Стив е преди и след преобразяванетто си като жена. 

Свързани теми: Ухапване от пчела превърна мъж в жена

Ръгби играч получи инсулт и стана гей

СНИМКА: FOX31

Свързани публикации
- Реклама -

ПОПУЛЯРНИ

НОВИ

- Реклама -