Вана с колело топи целулита

PRINT

Американска компания от Флорида създаде велована, която намалява целулита, съобщи британският „Дейли Мейл“, цитиран от агенция „Дартснюз“. Представяният като „магичен уред“ продукт предлага 12 пъти по-интензивно натоварване от това, на което се подлагаме, когато караме обикновено колело.

Най-съблазнително обаче за клиентите безспорно е обещанието, че уредът помага за унищожаването на целулита, който е проблем за 80 до 90% от възрастните жени. За тази цел във ваната са инсталирани 12 отделни водни струи. Производителите твърдят, че упражненията с уреда, намаляват ефекта от умората. „Поредната фитнес измишльотина“, както е наричано невижданото досега фитнес устройство във форумите, тренира долната част на тялото ни, като вкарва в действие основно квадрицепсите и задните части. Твърди се, че носи полза и за цялостното здраве на сърдечносъдовата система.

„Потенето във водна среда позволява регулирането на температурата на тялото и гарантира свежест по време на тренировката“, обясняват от фирмата производител. Водата променя усещането за тежестта на тялото, но в същото време озонът осигурява усещане за удобство. От друга страна съпротивлението на водата кара трениращият да полага по-голямо усилие за завъртане на педалите и налага участието на всички мускули на краката, раменете, торса и гърба.

„Въртенето на педалите във въздуха изгаря най-много 400 калории за час от спортуващ в перфектно физическо състояние и понякога води дори до ставни проблеми. Докато ние наблюдаваме, че подобна тренировка във водна среда позволява на спортуващия да избегне рисковете и да изгори 800 калории дори да е начинаещ“, обясняват още създателите на модерния уред.

СНИМКА: YOUTUBE

[Общо: 0    Средно: 0/5]
Вана с колело топи целулита беше последно модифицирана от: април 2nd, 2018 Iliana Angelova

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *